‘Our Estuary’ Painting for Cowichan Valley Hospice Building

In late autumn I was commissioned to make a painting for our new hospice building here in the Cowichan Valley. The brief was for a panorama landscape on five canvases that was recognizable as a place here in our valley. I chose the Cowichan estuary because I love it for it’s openness and light and because it is central to the ecosystem of the area. From it one can see two landmarks familiar to anyone living here – Mount Tzouhalem in the centre and Mount Provost in the distance.
I’m honoured to have been asked to do this because of the work the Hospice Society does with sensitivity and compassion.

This entry was posted in Landscape, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s